Moj profil
Za parove

Ako ste bili, sada ste, ili želite da budete zajedno, omogućili smo vam da proverite kom tipu ličnosti pripadate, da dobijete procenu kako se slažete i kakav međusobni odnos eventualno imate.
Dovoljno je da se oboje besplatno registrujete (ako već niste).
To možete učiniti tako što ćete na početnoj strani ili ovde klikom na Registrujte se doći na stranu registracije. Kad popunite prvo registracioni upitnik za jednu osobu i potvrdite klikom na Sačuvaj, treba zatim da ponovite isti postupak za drugu osobu (ako koristite isti računar).
Da bi mogli da budu određeni vaši tipovi ličnosti i međusobno slaganje, potrebno je da oboje popunite i detaljniji upitnik sa podacima o vašim osobinama i sklonostima, kao i sa podacima o osobi sa kakvom biste želeli da budete. Ako koristite isti računar potrebno je da se vaša bolja polovina:
1. prijavi pod svojim korisničkim imenom i lozinkom,
2. na stranici Moj profil klikne na Pronađite srodnu dušu: popunite upitnik,
3. da popuni ovaj upitnik,
4. da klikne na Sačuvaj
5. da se odjavi.
Tada i vi treba da ponovite korake od 1. do 4. i zatim u Pretrazi da pronađete svog para. Klikom na njegovo/njeno korisničko ime ulazite u njegov/njen profil, a zatim klikom na Kako se slažete? dobijate tipove ličnosti za oboje, slaganje vaših osobina i stavova i opis međusobnog odnosa vaših tipova ličnosti.